mandag 28. april 2008

Hippy ripply retro socks


Da har jeg overlevd runde 5 i sockmadness også. Det hadde jeg aldri trodd, men været og fingrene var på min side gitt:-)
Dette var mine første toe up sokker og første gang jeg prøvde meg på en japanese short row heel. Brukte ca 1 time på å skjønne toe up greie med rikti maskeantall. Men uten om det gikk alt enkelt og smertefritt. smertefritt var det kasnkje ikke når mine fingre har stivna i pinne grepet hehe. Alt i alt var jeg ferdig 11 timer etter mønsteret kom på mail så ganske fornøyd her jeg sitter nå ja:-) Tør ikke å tenke på når og hvor neste runde kommer...
De er laget av Alpakka reste garn på p 2.50mm.

torsdag 24. april 2008

something`s Sahdy


Da har jeg overlevd runde 4 av sockmadness også. Så nå venter jeg i spenning på hva runde 5 har å tilby ja. Bare 3 i hver gruppe som går videre denne gangen, så det er best å ta sorgene på forskudd ja:-(
Neste oppskrift ska ha en Japanese short row heel. og da trenger jeg 20 safety pins visstnok. har klart å rotefrem 10 så får finne på no lurt med de 10 siste...eller bare lete litt til hehe. Aner ikke hva denne hæl typen går ut på engang. så det ska bli moro å se hva den lure hjernen min kan få til ja:-) Jeg har som sagt tatt sorgene på forskudd så ingen forhåpninger her nei....

søndag 20. april 2008

Pay it forward


Kom over denne i bloggen til Jogusi. Her kommer så reglene for Pay It Forward, de er ganske enkle. Alle kan være med, kun 3 krav skal oppfylles :

1. Du skal ha egen blogg, så du også kan spre budskapet.

2. Du skal ha lysten til å glede andre.

3. Du skal sende dine egne 3 hjemmelagede gaver avsted innen de neste 365 dagene.

De første 3, som skriver til meg på dette innlegget, blir dem som innen ett år, får tilsendt en hjemmelaget gave fra meg! Jeg vet ikke hva gaven vil bli ennå, og det er ikke sikkert du vil motta den verken i morgen eller i neste uke. Men jeg lover deg at du skal motta den i løpet av de neste 365 dagene. Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løfte i din egen blogg.Så om du har lyst til å være med, så legg igjen en komentar, gjerne med mailadresse slik at jeg kan nå deg. Har du ikke lyst til å legge igjen en mailadresse her, så mail meg gjerne på pengu22@hotmail.com Håper på tre kommentarer . Det blir spennende å lage gaver!!!

lørdag 19. april 2008

Dragonscale pulsvanter


Disse er en liten oppvarming for sockmadness runde 4 som jeg venter på. De er strikket med dale falk på p 3.50mm. De er kjekke og ha viss selbuvottene skulle bli for varme....vel....Tviler på at det skulle skje, men en vet jo aldri hehe.

Pulsvarmere for April


Da ble endelig mine Pulsvarmere for April ferdige. Tok ca 1time å strikke disse, og 5 dager å montere de hehe. Hater å montere mine strikke prosjekter. Men det blir liksom mye finere viss jeg gidder da:-)
De er strikket i Toppgarn på p 6.00mm. så myke og gode ble de:-)

onsdag 9. april 2008

Bonussokkene for april




Da er bonussokkene for april også ferdige. Disse har stått på min vente liste lenge, så godt det kom en anledning til å lage de.

Blir flinkere og flinkere til å lage sokkekompise nå. Rent stolt gitt:-)

Mønsteret er Monkey og er laget av Opal garnet jeg fikk i gave:-) Har garn nok igjen til et par sokkekompiser til så dette blir bra.

fredag 4. april 2008

Overraskelse i posten :-))


Gjett om jeg ble kjempe happy da jeg tok en titt i postkasse jeg nesten ikke gadd å kikke i idag:-)) Der lå det et herlig opal nøste og noen maskemarkører fra Ellenstrikkedilla. Dette fikk jeg som en takk for at jeg har bidratt til premieteppe hennes:)
Denne gaven kunne ikke passe bedre idag. Hadde store planer om å dra ut og kjøpe nettopp et slikt nøste idag, men kroppen var utslitt etter de 400 meterene til butikken:-( Fingrene har heller ikke vært så veldi samarbeidvilli idag, men de ska det bli fart på igjen nå ja:-)
Så tusen masse ganger takk for en fin fin gave. du aner ikke hvor godt du traff:-))

Da var April sokkene ferdige ja




Har endeli fått meg plass i sokke alongen for 2008. Var litt for sein med påmeldinga i Januar, men nå er jeg med ja:-)

Fletter med litt fri fantasi var mønsteret denne gangen. Så da jeg kom over disse på nettet, ble jeg bare helt frelst. Falt for flettene på helen ja.

disse er strikket i Mor åse sitt babyull garn på p 2.5mm. Siden bambus pinnene mine er døde måtte jeg ta av mine dyrbare ibenholt pinner som jeg klarte bare å bøye litte granne....Må virkeli begynne å løsne grepet litt ja. Litt dyrt å kjøpe nye pinner for hver sokk hehe



tirsdag 1. april 2008

Reversai socks fra runde 2 Sockmadness


Her er mitt resultat fra Sockmadness runde 2. Dette er et par Reversai sokker. Det fine og morsomme med disse, er at de kan brukes like bra fra den vrange siden. Helt like hvor enn du snur og vender på de:-)
De er strikket i Regia sokkegarn på pinne 2.5mm. Tok ca 6 timer pr. sokk. Krevende med alle disse vrange og rette maskene omverandre uten mål og mening hehe. Denne gangen passet de helt perfekt, så spørs om de ikke blir mine ja:-)
Ellers kan jeg bekrefte at bambuspinner ikke tåler å bli sitti på nei hehe. Tenke seg til at den knakk i to:-( ja ja...ikke første paret jeg knekker nei...Må vel bare innse at bambus ikke er for meg:-(